Повідомляється, що відчужений батько герцогині Сассекської Меган Маркл Томас Маркл був доставлений в лікарню після того, як захворів у Мексиці.

Дану новину оприлюднили на порталі «Daily Star»

Батько Меган Маркл Томас Маркл був доставлений в лікарню в Мексиці після того, як, як повідомляється, він переніс «великий інсульт».

Меган не бачила свого батька вже багато років, але він дав кілька критичних телеінтерв'ю про її стосунки з принцом Гаррі.

Також відомо, що Томас не зустрічався зі своїми онуками, Арчі і Лілібет.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

77-річний чоловік, розлучений з мамою Меган Дорією, планував в найближчі кілька днів відправитися до Великобританії на святкування платинового ювілею королеви незважаючи на те, що він не розмовляв зі своєю дочкою вже багато років.

Батько Меган Маркл

Реагуючи на звістку про інсульт її батька, сестра Меган Саманта Маркл сказала Mail, що звернення Меган з її батьком напередодні цієї останньої невдачі було «непростим».

Вона сказала: "Мій батько одужує в лікарні. Ми просимо усамітнення для сім'ї, для його здоров'я і благополуччя. Йому просто потрібен спокій і відпочинок. Ми молимося. Йому просто потрібно трохи відпочити. Це пародія на те, скільки його катували і через що йому довелося пройти через зневагу моєї сестри в останні кілька років. Це непробачно".

Меган Маркл і принц Гаррі

У Маркл були проблеми зі здоров'ям, і раніше вона не могла бути присутнім на королівському весіллі Меган і Гаррі в 2019 році через проблеми зі здоров'ям.

Він повинен був провести наречену по проходу, але замість цього вона пішла вперед, перш ніж до неї приєднався її тесть Чарльз на останніх декількох кроках.

Виступаючи нещодавно в ІНТЕРВ'Ю GB News, він сказав, що сподівається провести час з членами королівської сім'ї, і навіть приділив особливу увагу принцу Чарльзу.

Батько Меган Маркл

Він сказав: "Я з нетерпінням чекаю цього. Я збираюся показати свою повагу до королеви, і я збираюся переконатися, що королева розуміє, що вся моя сім'я поважає королеву і членів королівської сім'ї, і ми захоплюємося ними, і ми хочемо, щоб вони знали, що ми до них ставимося".