На тлі судового процесу про наклеп між Джонні Деппом і Ембер Херд Кетрін Арнольд заявила, що Херд зберегла свою роль в «Аквамені 2», тому що Джейсон Момоа боровся за те, щоб вона залишилася після онлайн-петиції.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Ембер Херд зберегла свою роль в "Аквамені 2", тому що її колега по фільму Джейсон Момоа боровся за те, щоб вона залишилася після онлайн-петиції, стверджує Кетрін Арнольд.

Колишній голлівудський продюсер виступив у понеділок (23 травня), щоб дати свідчення в якості свідка Херд і обговорити роль актриси у франшизі про супергероїв.

Джейсон Момоа, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Арнольд, який зараз є консультантом і експертом в індустрії розваг, заявив, що Херд зберегла роль тільки тому, що Момоа і режисер фільму Джеймс Ван «прихильні їй» і були «непохитні в тому, що вона була у фільмі».

Вона також розповіла суду про голлівудську кар'єру Херд після того, як знялася в «Аквамені», і зізналася, що вважала, що це повинен був бути її «момент народження зірки».

Голлівудська актриса Ана де Армас згадувалася, коли Кетрін сказала: "Після її "моменту народження зірки" у неї набагато більше великих ролей, і це те, на що ми сподівалися на Міс Херд".

Ембер Херд

Херд знялася в ролі міри разом з Джейсоном Момоа в першому фільмі «Аквамен», який вийшов в 2018 році.

Що стосується продовження "Аквамена", офіційно названого "Аквамен і загублене королівство", Арнольд сказав присяжним, що персонаж Херд повинен був мати "сильну романтичну арку і кілька чудових екшн-сцен".

Після того, як стало відомо про судовий позов Джонні Деппа проти неї, була запущена петиція із закликом видалити Херд з «Аквамена», яка з тих пір зібрала понад 4,3 мільйона підписів.

Ембер Херд. Фото: Hello.ru
Эмберд Херд. Фото: Hello.ru

Арнольд пояснив, що коли Херд прибула на знімальний майданчик, їй сказали, що її бойові сцени були «вирізані» і що її роль «радикально скоротилася».

Виступаючи перед судом з приводу "Аквамена" минулого тижня (16 травня), Херд заявила, що їй довелося «дуже сильно боротися», щоб залишитися частиною сиквела, і її роль була «дуже урізаною версією».