Американська телеведуча опублікувала у своєму акаунті в Instagram останній знімок у своєму останньому бікіні від бренду Good American, залишивши шанувальників у повному захваті.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хлої Кардашьян є частиною однієї з найвідоміших сімей у світі, і в черговий раз зірка реаліті-шоу привела шанувальників у захват, поділившись своїм останнім знімком.

На останньому знімку Хлоя була помічена, демонструючи новітнє блискуче плавальне бікіні її бренду Good American, коли вона виставляла напоказ своє відточене в тренажерному залі тіло.

На фотографії, розміщеній в її обліковому записі в Instagram для її 243 мільйонів абонентів, вона сказала: "Silver Sparkle Swim", звичайно, маючи на увазі блискуче срібне бікіні.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Простий, але ефективний знімок приголомшив її обожнюючих шанувальників, які швидко стікалися в розділ коментарів, щоб поділитися своєю любов'ю до сільської фотографії.

У той час як більшість її шанувальників вирішили поділитися своєю вдячністю за публікацію серією закоханих сердечок і вогненних смайликів.

Знімок був зроблений всього через кілька годин після того, як вона опублікувала аналогічний знімок, на якому була показана її верхня половина в тому ж бікіні з підписом: «Доброго ранку».