Відома українська телеведуча та головний ревізор країни Оля Фреймут, яка часто дає поради з етикету і вчить як правильно поводитися у різноманітних життєвих ситуаціях, цього разу поділилася списком цікавих книг.

Відповідний пост з'явився на її особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Крім улюблених авторів телеведуча поділилася й своїми думками з приводу цих творів, а також цитатами, які зачепили її за живе. Серед них і особливо актуальний зараз Василь Стус.

"Коли так тужимо за Україною, ось що раджу почитати. Це мій особистий "book-list"", - пише вона. Оля Фреймут

Пост Олі Фреймут, скріншот: instagram.com/freimutolia

Перелік книг від Олі Фреймут:

1. Василь Стус. Листи до сина і до дружини. Мій улюблений фрагмент: "Людина – це обов’язок, а не титул... Людина – твориться, самонароджується. "

2. Валер'ян Підмогильний. "Невеличка драма" і особливо "Місто". У його текстах стільки Києва... Інтелектуал, знищений російською владою у 36 років. Улюблені рядки з "Міста" :"Як може людина зникнути так, щоб її більше ніколи не побачили? Як можна померти не на день, не на тиждень, не на рік, а "померти як єсть"?"

3. Нечуй-Левицький "Хмари". Київ оживе перед вами, особливо Поділ і Липки.

4. Осипа Заклинська "Як добути краси...". Галицька мова, стиль, гонорові і практичні думки. Для тих, кому бракує Львова, як мені.

5. Ісаак Бабель, оповідання про Одесу. І взагалі - особливо актуальні зараз тексти: "Я на великій панахиді, що ніяк не завершиться".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше Знай писав, донька Ольги Фреймут порівняла окупацію Маріуполя Гітлером та путіним: "За місяць вбив в вдічі більше, ніж за два роки"

Також ми писали, Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене..."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала 84-річну дитину Другої світової, яка врятувала сім'ю від війни: "Ховалися в підвалі"