Макс Фош створив компанію Unlimited Money Limited і офіційно оцінив її в колосальні 500 мільярдів фунтів стерлінгів, що значно поліпшило його становище в порівнянні з Ілоном Маском — до того, як його звинуватили в шахрайстві.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ютубер пояснив, як технічно він став багатшим Ілона Маска всього за сім хвилин.

Макс Фош, який також балотувався на посаду мера Лондона в минулому році, зумів створити компанію вартістю 500 мільярдів фунтів стерлінгів, що майже вдвічі перевищує вражаючі 265 мільярдів доларів засновника Tesla.

По-перше, творець контенту зареєстрував компанію з відповідною назвою Unlimited Money Limited у відповідних органах Великобританії.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Він створив її, заявивши, що вона буде виробляти макарони, локшину, кускус і «схожі борошняні вироби».

Але невід'ємна частина історії Макса з бруду в князі полягала в тому, що він встановлював свої акції.

Макс Фош

27-річний чоловік вибрав 10 мільярдів акцій - максимум, дозволений для будь-якого бізнесу у Великобританії.

Після того, як був отриманий офіційний сертифікат його компанії, Макс помчав у Фінансовий район, намагаючись домогтися продажів.

Він одягнув професійно виглядаючий костюм для свого великого інвестиційного дня і пояснив перехожим: «Я створив компанію і випустив 10 мільярдів акцій цієї компанії. Я намагаюся продати одну акцію за 50 фунтів стерлінгів. Таким чином, я оцінюю компанію в 500 мільярдів фунтів стерлінгів».

Чудесним чином харизматичний ютубер переконав когось підписати форму передачі акцій і розлучитися зі своєю готівкою в обмін на одну акцію «Unlimited Money Limited».

Отримавши документ, Макс відправив його на оцінку компанії, перш ніж отримав підтвердження, що «ринкова капіталізація Unlimited Money Limited оцінюється в 500 мільярдів фунтів стерлінгів».

Ілон Маск. Фото: CNN
Ілон Маск. Фото: CNN

На жаль для Макса, фінансові регулятори сказали йому не тільки це.

Вони додали, що, оскільки у нього не було доходів, щоб виправдати оцінку, технічно він здійснював шахрайство.

Йому сказали: "Висока ймовірність того, що вас зараз звинувачують у шахрайській діяльності. Саме з цієї причини ми настійно рекомендуємо ліквідувати Unlimited Money Limited в терміновому порядку".

Щоб не опинитися за гратами, Макс відчайдушно намагався зв'язатися зі своїм єдиним акціонером і закрити компанію, поклавши край своєму статусу найбагатшої людини в світі.