За словами Олега Винника, таємничі герої гіпершоу «Маска» не перестають вражати своїми талантами та заплутувати багатозначними підказками і натяками. Ось, наприклад, високотехнологічний Робот ніяк не дає спокою артистові.

«Робот мене спантеличує! Тому що руки в нього наче й чоловічі, а нижня частина тіла струнка, ноги худенькі. А ще дуже не хочу, щоб нас покинуло Порося», – зазначив Олег Винник у бекстейджі шоу «Маска».

робот на шоу "Маска"

Та був серед усіх героїв двох сезонів учасник, який зміг викликати в зіркового детектива надзвичайно сильні емоції. Виступ фантастичного Махаона, в образі якого маскувалась капітан зіркової сотні шоу «Співають всі!» Наталія Могилевська, Винник пам’ятає й досі.

Наталія Могилевська

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

«Минулого року Наталя Могилевська вразила мене в саме серце. Я сказав їй про це, але вона подумала, що я жартую. Та це була чиста правда. Мене просто ніхто ніколи таким сентиментальним не бачив – ця скупа чоловіча сльоза таки потекла. Я розчулився і все», – поділився одкровенням Олег Винник в інтерв’ю каналу «Україна».