Євген Ковтуненко - колишній учасник шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною в головній ролі.

36-річний юрист і співвласник ресторану пішов з проекту без троянди, тому що у "холостячки" до нього більш дружні, ніж романтичні почуття.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік же, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, зробив публікацію, в якій заявив про покидання проекту і новий етап свого життя. "Не існує приладу, який міг би виміряти мою подяку за те що я потрапив в шоу Холостячка. Холостячка-це не просто шоу, це шанс, це виклик, це глибоке випробування. Це глибинне пізнання себе: в любові, в дружбі, в балансі зі своїми емоціями і з самим собою", — розповів чоловік.

Він вважає усвідомлення того, що ніяк неможливо вплинути на почуття іншої людини, головним переломним моментом. І це стосується всього: цілеспрямованості, грошей, віджимань на одному мізинці в кількості тисячі повторень. "Ні вистрибни ти хоч з трусів - це все марно, якщо немає внутрішньої хімії. Ви навіть можете бути, ніби як, "на одній хвилі", але як виявилося, встати на цю хвилю на різних лайнапах! (Сорі, це з серфінгу). Я показав всьому світу свій приклад чоловіка, впевнений це послужить багатьом уроком. Я був чесний і щирий. Бо любов не знає напівзаходів", - додав Ковтуненко.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Показати ще

Зараз Євген входить в новий етап свого життя, відкриваючись до всього нового. Це стосується і відносин, проектів, собі. У нього є бажання знайти свою любов і створити сім'ю, про яку він давно мріє, робити те, від чого йому буде добре, бути щасливим і проживати життя в задоволенні. "Хочу допомагати людям і нести добро. Спасибі величезне холостякам за нову дружбу - нові друзі така рідкість коли ти дорослий. Спасибі величезне Ксенії Мішиной за те що поруч з нею відкривалися всі портали! Дякую кожному з команди СТБ за результат який глядач бачить в ефірі. Спасибі всім моїм вчителям — за того мене якого ви побачили в шоу", - поділився Євген.

І в кінці він окремо подякував своїм підписникам за віру. А зараз у Ковтуненка вже прокинулося новорічний настрій, максимально сильно вірячи в диво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше