Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила з свої Сторіс кумедне фото, на якому позувала в толстовці-оверсайз чорного кольору, лежачи на диванчику і прикриваючись рожевою милою ковдрою, що нагадує хвіст русалоньки. Так, артистка загадково дивилася вдалину, визираючи когось і прикриваючи рукою лоб, а також запропонувала численним шанувальникам вгадати, що ж вона робила в той момент насправді.

Надя переробила на комічний лад фразу зі своєї популярної пісні "Глубоко" - "Сегодня я русалка, я создаю волны". Тепер же красуня створює влоги, створює брови, створює хвилі і продає хвилі.

Варто відзначити, що нещодавно Надя Дорофєєва яскраво почала свою дебютну кар'єру. Співачка презентувала кліп на трек "gorit", примірявши кілька дуже спокусливих образів і гаряче рухаючись на камеру. Красуня перевтілилася в пристрасну блондинку, а також отримала безліч привітань від зіркових друзів і колег: Потапа, Ірини Горової, Олі Полякової, Віри Брежнєвої, Соні Плакидюк і багатьох інших.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.