Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним селфі, яке зробила на закуліссі зйомок "СТМПУ" на "Новому" каналі. Так, артистка приміряла вбрання з відкритими плечима і глибоким декольте, розпустивши розкішне довге волосся. Жіночний образ красуня доповнила ніжним нюдовим макіяжем зробивши акцент на очах, а також кольоровими лінзами, змінивши колір очей з карого на смарагдовий.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Плакидюк компліментами: "у цій фотці є щось булгаківське😻", " Мій улюблений образ ❤️❤️❤️", " Соня! Так не можна💔", " дуже красива! Але вже заплуталася, якого кольору у Вас очі?👁", "Яка ти красива😻", "Так🔥Соня найкраща з моделей)👍", "Німфа ❤️😍", "Невинно чиста", "Божеееееее😍💔".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк виставила яскраве селфі з телеведучою Лесею Нікітюк і експертом "ТМПУ" Сергієм Нікітюком, які, до слова, не є родичами. При цьому красуня розповіла кумедну історію, яка сталася з нею під час фото, адже на її головний убір сіла величезна самка богомола.

"Цікавий факт: під час вигону мені на голову (на витвір мистецтва від @ruslanbaginskiy !!!) сіла самиця богомола🦖 (більше схожа габаритами на крокодила)

Ще рік тому я б верещала так, шо було б чути у Польщі. Та не тільки наші дівчата постійно долають себе😂"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.