Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним образом, в якому з'явилася в кліпі на пісню Макса Барських "Лей, не жалей" режисера Алана Бадоєва. Так, артистка приміряла неоновий латексний плащик кольору фуксії, шовкове боді з глибоким декольте, чорні полупрозорі панчохи і колготи в сіточку.

Красуня засвітила довгі ніжки і пишні форми, доповнивши вбрання не менш яскравим макіяжем і перукою з каре мідного кольору (насправді у Соні довге рудувато-русяве волосся). Позаду зірки красувався чоловік у шовкових ніжно-блакитних плавках демонструючи свій торс.

Фолловери не пройшли повз і засипали Плакидюк компліментами: "Боже, Соня, я горю☺️", " Кадр з кліпу Макса Барських! Шкода, що вас там було мало, хочеться дивитися Вас частіше і більше😍", " Соня ви як завжди ❤️❤️❤️❤️", "красуня😍 😍 😍 😍", "Кицюня😍 😍 😍", "круто❤️❤️❤️ви дуже класні😍", "як у хлопця ззаду може бути такий байдужий погляд, там же Соня напіводягнена😂".

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.