Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в компанії ще однієї української зірки Ірини Білик.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Наталя зображена з Іриною в закуліссі розважального шоу "Ліга Сміху". Перед камерою зіркові красуні з'явилися в ошатних образах, в яких прийшли на зйомки. Могилевська позує в хитромудрому темному платті з леопардовим принтом, її волосся розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і грайлива посмішка. Білик ж стоїть в об'ємному чорному піджаку, а свій образ вона доповнила стильним чорним капелюшком. У підписі до фотографії Наташа написала: "Моя кохана, моя ідеальна, моя зірка, @bilyk_iryna. Як же я люблю твої пісні, завжди пам'ятай, що я поруч і я твій друг. Мої поцілую від блондинки до блондинки". Фанати в захваті від нового знімка зіркової красуні, її і Ірину завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".