Злата Огнєвіч випустила польську версію треку "Богиня" на підтримку всіх жінок світу

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч представила польськомовну версію пісні "Богиня", щоб підтримати соціальну ініціативу, яка викликана забороною абортів у Польщі. Про це повідомляє пресслужба Best Music.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, нещодавно сусідню Польщу накрила хвиля протестів через нові поправки в законі про аборти. Однак, мітингуючі жінки стверджують, що їхні протести покликані не заохочувати аборти, а спосіб привернути увагу до важливої проблеми свободи вибору. Своїм польськомовним треком Злата Огнєвіч хоче підтримати всіх жінок та їхні права.

"Богиня" польською мовою піднімає важливу тему свободи вибору жінок, яка почала дуже часто порушуватися в суспільстві, особливо в Польщі. Злата Огнєвіч випустила цей трек, як підтримку всіх жінок цієї країни. Кожна жінка вільна, а заборони, які вступають в силу, просто порушують права і можуть зламати "богинь". Усередині кожної жінки таїться прекрасне і важливо допомогти їм зберегти це в собі. Якщо суспільство буде надалі диктувати свої умови, то "богиням" Польщі потрібна буде допомога", - розповіла Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Злата Огневич, фото - пресслужба Best Music

Повідомляється, що автором пісні "Богиня" стала молода українська виконавиця і композитор Jerry Heil, а саундпродюсером виступив The Maneken. "Ця пісня обов'язково стане гімном міжнародної підтримки жінок Польщі, символом свободи. Відчуй ту силу, яка глибоко в душі. Ти не одна, я з тобою, а разом ми можемо все, ми сильні. Ми змінимо цей світ" - таким є головний меседж треку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Злата Огневич відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.иа" писав, що Злата Огневич вперше з'явилася з немовлям.