Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в чарівному образі, вона виглядає дуже молодо і свіжо.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Наталя зображена на білому тлі, вона сидить на підлозі і не дивиться в камеру, як ніби про щось задумалася. Перед камерою зірка з'явилася в цікавому білому образі – на ній стильні штани і теплий пухнастий светр, а на ногах модні чоботи. Волосся співачки акуратно укладені, а на її обличчі цікавий макіяж. У підписі до фотографії Могилевська написала: "Ми користуємося розумом, щоб здаватися, а не серцем, щоб бути #Могилевська #вкиевеосень #white #position. Photographer: @artem.plutalov. Look: @spazio.ua. Style: @dve4er і @_gerasymyuk_. Make-up: @kris_tina_m_". Фанати в захваті від нового знімка зіркової красуні, її завалюють компліментами, відзначаючи, як молодо вона тут виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".