Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила жіночне відео, різко змінивши імідж і побажавши численним фанатам гарних вихідних. Так, 44-річна артистка вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а образ доповнила вбранням з глибоким декольте, насолоджуючись видом з тераси. Варто відзначити, що раптовий образ дуже личить красуні і робить її молодшою, однак Наталія сама зізналася, що змінила стиль не просто так.

Виконавиця зазначила, що "не витримала", адже в її житті відбувається безліч змін. Приміром, у зірки вийшов міні-фільм і джазовий альбом "Любов-то велика сила", очікується прем'єра пісні "Білий літак", а ось особисте життя жінка багато років тримає за сімома замками.

Світлих всім вихідних! ☀️ поділилася радістю Могилевська

Фолловери не пройшли повз: "Світла добра, гарна, весела. Моя люба співачка!👍👍👍❤️", "Дуже чекаємо "білий літак ✈️ "😘", "З усіх перетворень,це найвдаліше🌺просто приголомшливо😃", "Наташа, як Вам круто блондинкою🌷красуня просто🔥Сонячна 💋", "Ваууу👑👑дуже вам класно з таким кольором волосся👍👍👍👍", "Дуже гарно!!!- 20 років як мінімум!!!🔥🔥🔥", "Білий колір волосся молодше робить вас!!!🔥🌹👍", "Як же просто може омолодити і освіжити звичайна зміна кольору волосся! Дуже гармонійно виглядає. Наташа, ви супер. Чекаю кліп!!!!🥰".

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".