Популярний український хореограф Влад Яма, який є суддею проекту "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу шоумен показав знімок з перебинтованою рукою, а в підписі до нього розповів про операцію на цій самій руці. Виявилося, що під час чергового ефіру танцювального шоу Влад пошкодив руку – порвав зв'язки, а оскільки саме воно не заживе, йому довелося зробити операцію.

Читайте Знай в Google News!

"Прилетів, зловив, отямився – гіпс! Дякую за підтримку і теплу вечерю моїм рідним 🤗 @liliya_yama ❤️ і всім, хто цілодобово пише приємні слова! Операція пройшла за планом. В інституті я не вперше, так що відчував себе як вдома. Артур Анатолійович, дякую за ваші золоті руки і смачну каву. Медперсонал - за турботу. Далі 4-5 тижнів в гіпсі і ще більше - реабілітація. Поки боляче. Танцювати - буду! Погоджуватися на авантюри – ні. Обійняв", - розповів Яма в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.