Популярний український радіо- і телеведучий, актор і шоумен Андрій Джеджула розповів про стосунки і натовпи жінок, які завжди хотіли бути з ним. Також шоумен розповів, чи нормально йому живеться, перебуваючи в епіцентрі уваги і полювання.

Про це Андрій Джеджула повідомляє в інтерв'ю на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

"Коли вони зі мною розходяться, вони всі кажуть, що це найбільша помилка їхнього життя і так далі... зазвичай так все відбувається. Як про колишніх говорять невтішно. Ну напевно так", - пожартував відомий український ведучий.

Крім того, він розповів, як на нього вплинула занадто пильна увага до його персони і ретельне спостереження за його життям. Також Джеджула пояснив, чи не набридло йому надто багато уваги, перебуваючи в самому епіцентрі обговорень.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Коли ти неодружений, абсолютно до одного місця, це тільки в плюс тобі, тому що ти не знаєш слова "ні". Куди б не зайшов, всі чекають цієї зустрічі. Коли я підривав цей світ радіо, люди в машинах це слухали, перезаписували. А коли ти у відносинах, то це страшно, тому що ти не розумієш, дівчина з тобою через те, що ти відомий?",- каже шоумен.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Він також розповів про той момент, коли він повів під вінець свою нинішню дружину, хоча до цього досить тривалий час був холостим. За словами Джеджули, була навіть така категорія чоловіків, яким він теж подобався і був цікавий в якості співрозмовника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Були пропозиції порекламувати презервативи, це єдине, від чого я відмовився. Я собі уявляю, як наш менталітет або бабусі, які дивляться серіал: "Це падлюка, оце той, шо вбив оцю". До кінця своїх днів: "А, це ж той, г**дон з аптеки"", - смішно говорить ведучий Андрій Джеджула.

Нагадаємо, що шоумен Андрій Джеджула розповів, що скоро у них з дружиною буде друга дитина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Джеджула розповів про те, як його авто покарали через неправильне паркування.

Також "Знай.ua" писав, що український актор Андрій Джеджула показав, який у нього вже дорослий син.