У суботу, 21 листопада, відбувся 12 випуск кулінарного шоу "МастерШеф". Учасники пройшли чимало складних випробувань і боротися за життя в проекті довелося 5 жінкам.

Читайте Знай в Google News!

За місце в десятці кращих кулінарів-аматорів країни змагалися: Яна Балог, Аліна Матвійчук, Марина Кривенко, Ірина Маленко та Марина Шмалько. Завдання і блюдо було для всіх одне: приготувати сібас з овочами стір-фрай. Однак не все виявилося таким простим, як на перший погляд.

На завдання в битві чорних кулінарам дали годину часу. Однак ідеально нарізати овочі для жульєну вони повинні були на повітряних кулях. Кожна учасниця мала право отримати до 10 запасних кульок у разі, якщо одна кулька лопнула.

Найкраще приготувати страву та ідеально повторити презентацію суддів вдалося Яні Балок, Аліні Матвійчук та Ірині Маленко. Аутсайдерами, які останніми чекали вердикти суддів, виявилися Марина Кривенко і Марина Шмалько. Однак їхні страви теж підкорили суддів і в цьому випуску ніхто не покинув кухню "МастерШеф"-10.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірковий шеф-кухар Ектор не змінив традиції і влаштував вечірку в розпал карантину.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори" МастерШеф " пройшли випробування мікрокухнів, хто Пересолив блюдо розміром з горошинку і вилетів з шоу.

Також Знай. ua писав, що Ектор Хіменес-Браво розповів про свою найпершу роботу на кухні.