Про життя онука Алли Пугачової 22-річного Дені Байсарова довгий час не було нічого відомо. Він є сином Крістіни Орбакайте від другого шлюбу з чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим.

Читайте Знай в Google News!

Шлюб Орбакайте з Байсаровим не був офіційним, але його зареєстрували як релігійний, імамом Московської Соборної мечеті. Дені Байсаров народився 10 травня 1998 року в Москві. Від попереднього шлюбу в Орбакайте на той час був син Микита від Володимира Преснякова.

Крістіна Орбакайте, фото: кадр з відео

Батьки подали на розлучення, коли хлопчику було лише 3 роки. Причиною стали нескінченні спалахи агресії з боку чеченського бізнесмена та чутки про зраду. Після розлучення почалися суперечки, з ким житиме хлопчик. Його бабуся Алла Пугачова дуже болісно сприймала суди, оскільки була дуже прив'язана до нього і всіма силами домагалася, щоб Дені не вивезли у Чечню.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Судові тяжби Орбакайте і Байсарова тривали майже 10 років – у 2009 році сторонам вдалося прийти до мирної угоди. Суд постановив, що хлопчик може в рівній мірі жити як і у матері, так і у батька. У 2014 році в засобах масової інформації з'явилися новини, що 16-річний Дені вирішив стати курсантом Центаройського кадетського корпусу в Чечні і тим самим виховати в собі "справжнього чоловіка". Однак дехто вважає, що прийняти таке рішення його змусив батько.

Крістіна Орбакайте з сім'єю, фото: instagram.com/dennyartview

Вибір Дені Байсарова підтримав глава Чечні Рамзан Кадиров у своєму Instagram він написав слова напуття молодому бійцеві. "Мій дорогий племінник Дені Байсаров вирішив стати кадетом. Дені вважає, що молода людина повинна бути здоровою, сильною духом і з міцним характером ... Сам Дені з гордістю сказав їм, що має намір відмінно вчитися, оскільки його за руку привів особисто Глава Чеченської Республіки",- написав Кадиров.

У 2016 році Байсаров закінчив школу "Президент" і продовжив навчання в університеті Лондона. Він трепетно ставиться до своєї бабусі, а Примадонна вважає його кращим другом. До ювілею артистки він опублікував наступні слова в соціальних мережах: "Кожен раз, коли ти поруч, світ перетворюється в красиву картину, написану фарбами і нотами твоєї душі. Безмежно люблю і вітаю".

Крістіна Орбакайте з сім'єю, фото: instagram.com/dennyartview

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте відмовляла Пугачову від народження дітей від Галкіна: "Не вміє бути справжньою матір'ю"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін показав молодий талант і майбутню заміну Пугачової: "Її не знають"