Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram зірка показала яскраві фото подарунка, який отримала від колег до ювілею.

Читайте Знай в Google News!

"І ще поділюся враженнями.. Бо це - цілий фонтан емоцій 🎉🎉 Потужний антидепресант: миттєвий і ефективний)) Приплив дофаміну - моментальний✌😊 Відчуваєш, як розправляються крила. І всі проблеми, здається, можна вирішити одним махом)

🚁 Все це - про наш політ на вертольоті над Києвом. Подарунок на день народження друзі з ТСН-тижня придумали справді розкішний)) Я висоту люблю і літати ніколи не боялась. Але тут ми з Тьомкою раділи, як діти.

🚁 По-перше, передня частина маленького помаранчевого вертольота Robinson майже повністю засклена - що дає можливість шикарного огляду. Коронне місце, звісно - поряд з пілотом. І ним довелося поступитися наймолодшому члену нашої команди: Артему. Він знімав політ на мобілку з моменту підйому. І по-моєму, за 18 хв. польоту навіть подорослішав) Взяв з мене слово, що полетимо обов'язково ще: ще довше і ще далі))

🚁 По-друге - летить вертоліт повільніше, ніж навіть планер. І на висоті значно нижчій: метрів 300. І це нічого, що облетіти весь Київ вертольотик не встигає. Летіти над будинками не можна, тому маршрут - тільки над Дніпром. Ти встигаєш добре роздивитися все навколо. Побачити красиве місто в оточенні лісів і зелені. І навіть як ми - свій будинок)

🚁 Я не рекламую. Але дуже раджу. Бо у щоденній нашій суєті так важко надибати позитивні емоції, що ось такий цілий фонтан - величезна рідкість. Компаній, що надають такі послуги, у Києві кілька. І ціни трапляються цілком прийнятні. Тож гугліть "вертолітну екскурсію над Києвом" - і вибирайте варіант.

❤ А ще - дякую нашому другу і за сумісництвом зірковому фотографу Ростику Ріпці @rosticdesign за гарну компанію) І за те, що в цьому океані емоцій зумів ще й зробити теплі фото. Ми радісні - разом з Ростиком - тут. І навіть відео - для тих, хто вагається. Гортайте", - розповіла Мазур.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.