Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Так, щаслива танцівниця вже встигла виставити трепетні кадри з пологового будинку, де 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, адже про свою вагітність Ілона здогадалася ще на відпочинку в Домініканській Республіці, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам.

22 жовтня Ілона трепетно привітала з днем народження чоловіка Івана, виставивши кілька зворушливих архівних кадрів з коханим, на яких вони були відображені в різних закладах і подорожуючи по світу. У теплому привітанні щаслива красуня подякувала чоловікові за те, що той для неї робить ось уже 11 років.

рідний мій, коханий мій чоловік @khomiachukivan я вітаю тебе з Днем народження 🥳. Сьогодні ти став на рік мудрішим ☺ Спасибі тобі коханий, що ти є, що ти поруч зі мною завжди,що любиш мене такою різною, часом нестерпною, але так чесно і щиро☺. Спасибі, що подарував мені чудових діток. Спасибі за міцний фундамент під ногами, за смачні вечері, за посмішку наших дітей, за твоє терпіння до моєї творчості🙈 💃 🏽. Ти чудова людина, Спасибі, що робиш мене щасливою кожен день!🥰💃🏽🙏 Я бажаю тобі міцного здоров'я, сил, виконання всіх твоїх задуманих планів, реалізації божевільних ідей, щоб тебе оточували тільки хороші люди і друзі,які робили твоє життя яскравіше і позитивніше,а я буду просто поруч йти за руку, як і наші перші 11років 💃 🏽 😂 🙈

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт