Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram зірка опублікувала новий пост, який присвятила Дню боротьби з раком грудей.

Читайте Знай в Google News!

"Ні, всі ці крапельниці, хімії і операції - зовсім не легка прогулянка. І навіть далеко не нагадують романтичний колаж, створений дизайнерами "Marie Claire" (дивіться далі). Але заставку для нашого інтерв'ю в інтернет-форматі журнал вибрав саме таку. Бо розмова - не тільки про біду і біль, які традиційно пов'язані в нашій свідомості з онкологією. А про можливість цей збій організму перемогти. А ще краще - попередити.

Мені пощастило. Я виявила хворобу на ранній стадії: коли ще нічого не боліло. І саме це дає надію, що перемога - остаточна. Але я дуже хочу, щоб ця біда - оминула кожну з вас. Тому як виявила, і на що варто звертати увагу - розказала в деталях. Діджитал-версія інтерв'ю - уже в мережі: посилання в профілі. З важливим додатком: чек-листом для перевірки себе. Про те, що варто перевірити раз в житті. І раз у рік, і раз на пів року. І - основні симптоми, коли до лікаря варто звернутись негайно. Корисний подарунок до нинішнього Всеукраїнського дня боротьби раком грудей, я вважаю. Варто скористатись. Здоров'я, віри в себе, краси і радості - нам усім", - написала Алла Мазур у підписі до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.