Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Так, весілля пара запланувала на 15 жовтня, в четвер, а для місця проведення церемонії вибрала один із заміських комплексів під Києвом. Сама ж Христина зізналася, що ніч перед торжеством вони з Володимиром вирішили провести порізно, тому дівчина ночувала одна в готельному номері. У Сторіс Горняк також показала невеликі уривки декорацій до свята.

Ніч перед весіллям, яка вона? ⠀ Сьогодні я ночую одна в готельному номері. Я так вирішила і вважаю, що так краще для пари. Я хочу побути в тиші і наодинці з собою, і своїми думками. ⠀ Якщо до мене прийдуть хвилювання перед сном, я прожену їх геть. ⠀ Адже завтра сонячний день. ⠀ Завтра день, якого ми чекали, я пам'ятаю, як ти @vova_ostapchuk мріяв, щоб я йшла до тебе в білій сукні і завтра так буде! ⠀ Завтра день коли всі будуть танцювати, співати і радіти за нас. ⠀ Завтра ми скажемо один одному чарівні слова і пронесемо їх по життєвому шляху! ⠀ Завтра наш день! Я чекаю тебе, мій милий! Обіймаю. ⠀ Твоя К. ❤ ️

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.