З кабачків можна приготувати безліч різних страв: салати, оладки, рагу. У будь-якому вигляді вони дуже смачні і корисні. Але, на жаль, зберігаються недовго. Тому рекомендуємо вам запастися на зиму цим овочем. І не просто його заморозити, а приготувати пікантний салат. Ведуча програми» Ревізор " (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться власним рецептом консервування.
Читайте Знай в Google News!
"Як добре, втомившись після роботи, не вигадувати якийсь салат до вечері, а просто відкрити баночку з консервацією, - каже Юля. - Існує безліч смачних закусок з кабачків на зиму. Ділюся найпопулярнішим рецептом салату".
Інгредієнт:
- 400 г – помідорів
- 800 г-кабачків
- 2 шт. – яблук
- 5 гілочок-кінзи
- 6 зубчиків часнику
- 1 шт. – перцю чилі
- 110 мл – рослинного масла
- 1 ч. л. – насіння коріандру
- 2 ст. л. – меду
- 75 мл. - яблучного оцту
- 1 ст. л. – цукру
- 3 ч. л. – солі
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Приготування:
1. Помідори надріжте хрест-навхрест і опустіть в окріп на 30 секунд. Потім перекладіть в крижану воду. Зніміть шкірку і дрібно поріжте томати.
2. Кінзу, часник і чилі дрібно порубати.
3. Яблука очистіть від насіння, шкірки і поріжте дрібними кубиками.
4. Кабачки очистіть від шкірки, наріжте тонкими кружечками і обсмажте на олії.
5. Викладіть кружечки в один шар і обсмажте з обох сторін по 3-4 хвилини. Вони повинні залишитися трохи хрусткими і пружними.
6. Розігрійте рослинне масло в глибокому сотейнику. Покладіть помідори, яблука і перець чилі. Помішуючи, обсмажте на середньому вогні 10 хвилин.
7. Додайте коріандр, часник, чилі, мед, оцет, цукор і сіль. Протушкувати 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
8. У стерилізовані банки викладіть шарами кабачки і тушковані овочі. Закатати, переверніть, укутайте ковдрою і залиште на добу. Потім переверніть і відправте на зберігання в прохолодне темне місце.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, рецепт ніжного кавового Брауні від Юлії панкової, солодкість і бадьорість в одному шматочку.
Як повідомляв Знай. ua, Ревізор Панкова дала поради українкам про нерозділене кохання.
Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова розповіла про небезпеку ковбас для організму людини.