Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розказала з чого роблять м’ясні продукти в Україні. У Всесвітній день вегетаріанства, який відзначають сьогодні, 2 жовтня, ведуча "Ревізора" та кулінар розповіла про своє ставлення до м’яса.

Читайте Знай в Google News!

Про це пресслужба Нового каналу розказала спеціально для "Знай.ua.

Юлія Панкова зізналася, що дуже любить використовувати цей інгредієнт в кулінарії. А оскільки її батько захоплювався мисливством, то у їхній сім’ї завжди була свіжина.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Батько часто приносив додому дичину. Я пробувала м’ясо кабана, оленя, фазана. Зараз стараюсь обмежувати себе в споживанні червоного м’яса та свинини. До речі, нещодавно тато приніс мені фазана, щоб я приготувала. Зізнаюсь, страва не вдалась. Натякнула батькам, що краще я приїжджатиму до них на такі делікатеси.", - розповіла вона. Юлія Панкова

Панкова розповіла, що зовсім виключила з раціону сосиски та ковбаси. Таке рішення вона прийняла після того, як зробила сюжет про ці товари. Тоді їй на підприємстві показали, як м’ясні продукти роблять із порошку і видовище, за словами телеведучої, було "не для слабких нервів". Однак, Юля вважає, що і до вегетаріанства треба відноситися обережно.

"Якщо у людини є потреба їсти м'ясо, то краще від нього не відмовлятися. У мене є багато знайомих йогів та буддистів, які відмовляються від м’яса, щоб зберегти тварин. Особисто я не дуже себе добре почуваю після споживання продукту. Але проти м’ясоїдів та м’яса нічого проти не маю.", - каже Панкова. Юлія Панкова

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні