Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість і його дружина Вікторія влаштували для красуні-доньки Єлизавети, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі" пишне свято з нагоди її 6-річчя, а після встигли дати міні-інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя", зізнавшись, що активно працюють над поповненням в сім'ї і дуже хочуть другу дитину.

Так, 36-річний артист зазначив, що раніше, як і більшість чоловіків, дуже хотів хлопчика, проте з появою на світ дочки зрозумів, що все-таки більше хоче ще одну маленьку, адже у них вже є багато рожевого одягу і всяких "дівчачих" іграшок. Крихітка Ліззі видала, що теж мріє про подружку-сестричку.

Я чесно кажучи хочу доньку. Спочатку я перед Лізою думав, що дуже хочу сина, ну як кожен балько коли чекає "первєнца" хоче, щоб це був син, щоб з ним в футбол грали.. .Оскільки я в футбол не граю, то в принципі дєвочка на мене зашла дуже харашо і вдруге я хочу прям дєвочку! Тому що все же є і кроваткі і розові штучки, є і всіх розмірів одяг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".