Юрій Ткач – комік, актор, ведучий, а ще милий, добрий щирий, і звичайно ж, про дуже симпатичний чоловік. З недавніх пір цей скромний шоумен став всенародним улюбленцем. А зовсім недавно зіграв помітну роль в повнометражному фільмі. Як з простих українських хлопців виростають блискучі коміки і яке акторське майбутнє чекає Юрія Ткача?

Юрій Ткач в образі

Зріст, вага, параметри фігури

Юрій Ткач народився 9-го листопада 1983 року. Отже, його вік наразі – 35 років. За знаком Зодіаку він – Скорпіон. Це суперечливий знак, характер якого відрізняється і непостійністю, і емоційністю, і в той же час стриманістю і стресостійкістю, і вмінням тримати своє слово. Але головне, як відзначають астрологи, в Скорпіонах – це чесність. Вони не можуть брехати навіть, коли це знадобитися. Що ж інтерв'ю і участь в шоу Юрія Ткача демонструють саме його непідробну щирість і простоту у відвертому вираженні почуттів.

Щодо параметрів фігури, то Юрій Ткач відверто, що не соромлячись, говорить про те, що має проблеми із зайвою вагою і що йому важко підтримувати себе у формі. До то го ж жартома, зауважує, що форма то його – центнер. Так, при зрості 175 сантиметрів іще до недавнього часу актор важив 125 кілограмів. Кілька років тому Юрій поставив собі за мету схуднути, і зміг скинути за рік до початку проекту «Танці з зірками» 18 кілограмів. А ось за час шоу через тренування за кілька місяців розпрощався з десятьма зайвим кілограмами. Після участі в «Танцях з зірками» Ткач намагається тримати себе в тій же вазі і хоча би не набирати нові кіло.

Під час проекту комік навчився контролювати вагу. На «танцях» він тренувався по –7 годин на день. І це була не тільки хореографія, а й заняття спортом – партнерка намагалася «підігнати» вагу актора для того, щоб йому було легше виконувати танцювальні па. Після цього він навчився також дотримуватися дієти, яка виключає вживання алкоголю, мучного і солодкого. Також артист їсть строго по годинах протягом дня, налягаючи на вітаміни, і останній прийом їжі здійснює о 19.00.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Так що зараз вага Ткача тримається приблизно в рамках 100 кілограм.

Юрій Ткач: "Ліга сміху"

Сім'я

Юрій Ткач родом з Дніпра. Він неодноразово говорив в інтерв'ю, що в цьому місті живуть його батьки і всі родичі, і що кращий відпочинок для нього – поїхати до них в улюблене місто на кілька днів з дружиною і дочкою.

Про батьків актора відомо мало. Він розповідав тільки про те, що його мама Ірина – хореограф. Ось про професію батька Костянтина Юрій ніколи не згадував, відзначав тільки те, що він відрізнявся строгістю у вихованні.

У дитячі роки, за настановами матері, Юра почав займатися танцями в її колективі. Це був досить успішній ансамбль сучасних танців, який мав популярність в Дніпровській області. І танцював Ткач аж до 9-го класу – всього 4 роки. При цьому, як він сам зізнається, хоч і не показував особливих успіхів, мама його ставила в перші ряди. Папа ж хотів, щоб син займався спортом – і періодично направляв його на секцію з карате. Загалом, поки батьки сперечалися, чим повинен захоплюватися син, він міцно зрозумів, що йому подобається жартувати і мріяв стати комічним актором.

Юрій Ткач і Ігор Ласточкін

Біографія

З ранніх років Юра закохався в КВК – регулярно дивився всі програми, знав усі команди і навіть вчив їх жарти. Коли хлопець закінчив школу, то хотів якось пов'язати своє життя саме з гумором. Але тут знову в бій вступили батьки. Батько майбутнього коміка був категорично проти, щоб син освоював несерйозну професію, і наполіг на його вступі до серйозного ВНЗ на серйозну спеціальність, щоб стати інженером. Так, юнак вибрав з усіх навчальних закладів Дніпропетровський інститут інженерів транспорту, тому що там була краща в області команда КВК – «Залізні шляховики». Але не зміг скласти туди вступні іспити, тому вступив в перше-ліпше ВНЗ – Національну металургійну академія України на інженера-механіка. Туди Ткач, до речі, склав вступну математику на п'ятірку. На цьому батьки не заспокоїлися, а наполягли на отриманні другої вищої освіти, але займатися КВН-ом у вільний від навчання час дозволили.

В Академії команди КВК зовсім не було. Але заповзятливий і активний хлопець не розгубився, а створив там свою власну – і швидко завоював з нею Дніпро. Далі – націлився потрапити в Вищу лігу КВК. Для цього він зайнявся організацією збірної команди міста. Примітно, що капітаном цієї команди був Ігор Ласточкін, з яким Ткач разом йде по кар'єрних сходах і до сих пір. Беручи участь в змаганнях протягом 5-и років, команда Ткача домоглася серйозних успіхів – не один раз займала друге місце у загальних змаганнях Вищої ліги і двічі брала «КіВіН».

Паралельно, за настановою батька, на третьому курсі Юрій подає документи і на другу спеціальність – економічну. Правда, заняття КВК не дали йому вчасно отримати другий диплом: Держіспити збіглися за часом із Сочинським фестивалем. І Ткач, вже незважаючи на батьків, вибрав друге. А ось перший диплом на той момент був у хлопця в кишені.

Хоч Юрій і робив успіхи в КВК, і давно вже почав заробляти свої перші гроші (з перших курсів інституту завдяки своїй чарівливості і харизмі хлопцю далася несерйозна, але прибуткова професія – тамада і ведучий різних заходів), все ж дану батькові обіцянку про другу освіту вирішив виконати. Для цього він вибрав легкий шлях – платне навчання в приватному ВНЗ – Університеті економіки та права. Тоді це коштувало всього 400 гривень на місяць, а заочне навчання проходило тільки по вихідним. За іронією долі, в Університеті на фінансиста він навчався разом з батьком, який отримував вже третю освіту.

Цікаво також те, що вже відбувшись в житті як комік, Ткач подумує про третю освіту – йому б хотілося стати дипломованим актором. Тому що Юрій відчуває: наявних навичок йому недостатньо для розвитку в професії.

Участь в Московському КВК дніпровські коміки призупинили як тільки почався конфлікт на Донбасі.

Юрій Ткач: "Країна У"

Кар'єра

2013-й рік можна вважати початком серйозної телевізійної кар'єри Юрія Ткача. Тоді керівництво компанії «Студії Квартал-95», запримітивши його в іграх КВК, запросило Ткача на зйомки свого нового ситкому під назвою «Країна У». Так комік переїхав до Києва. Власне, завдяки ролі простого, але милого Юрчика, Ткач отримав популярність. Його партнеркою по майданчику стала Ірина Сопонару, яка зіграла симпатичну дружину Юрчика – Яринку. Тут подружжя було другорядними персонажами, але полюбилися публіці набагато більше головних героїв.

2014-го року «Країна У» отримала своєрідне продовження. «Студія Квартал-95» розпочала зйомки спін-оффу до цього серіалу. Так українці побачили ситком «Одного разу під Полтавою», в якому головними героями вже були Юрчик і Яринка в силу своєї надзвичайної популярності у глядача. Зйомки серіалу тривають і досі вже протягом 5-и років. Ткач стверджує, що може грати Юрчика хоч би і все життя, адже сам є прототипом персонажа – і вони спокійно можуть разом постаріти.

Також в цьому році Юрій Ткач почав роботу над ще одним комедійним серіалом – «Казки У», в якому зіграв Івана Царевича.

У 2016-му році Ткач грає роль другого плану в романтично-комедійному серіалі «Танька и Володька».

У 2017-у – Юрій знімається в комедійно-фантастичному серіалі «Готель Галіція». Також в цьому році він озвучує Коко в українському дубляжі диснеївського мультфільму «Музика Маріачі».

Далі в 2017-у – Ткач отримав справжню всенародну славу і любов, погодившись на участь в супершоу телеканалу «1+1» – «Танці з зірками. 10 років потому». Його партнеркою на паркеті стала Ілона Гвоздьова.

Юрій Ткач: нагородження Viva

Незважаючи на танцювальне дитинство, до проекту Ткач ставився насторожено. По-перше, ще з тих пір ненавидить танці, так що навіть на дискотеках ніколи не танцює. А по-друге, сильно сумнівався в своїх фізичних даних. Але дружина переконала коміка: таке яскраве шоу може трапитися хіба що раз в житті. І на проекті Юрій показав хороші результати. Він зачарував публіку не тільки завзятими жартами, цікавими образами і постановками, але й відмінними, як для любителів, танцями. Пара протрималася в прямих ефірах 7 тижнів і пішла з 4-м місцем. А це велике досягнення в такий конкурентній боротьбі, адже змагатися Ткачу доводилося з легендою шоу – Наталею Могилевською. Крім того, комік також отримав свою особливу нагороду – його пара стала фаворитом журналу «Viva!». Внаслідок чого, вже на початку 2018-го він потрапив у фінальну десятку голосування «Viva! Найкрасивіші чоловіки України».

Також в цьому році, після закінчення проекту «Танці з зірками» Ткач приступає до роботи в новому гумористичному шоу на «1+1» – «Ігри приколів». Від інших гумор-шоу воно відрізняється тим, що коміки розігрують повноцінні сценки з музично-хореографічними постановками. До того ж творці виділяють і головну тему шоу, присвячуючи його проблемам євроінтеграції українців. Сам Юрій вважає роботу в цьому унікальному форматі дуже цікавою і порівнює «Ігри приколів» з маленьким веселим театром.

Судячи з усього, бути зіркою талант-шоу Юрію сподобалося. Тому що на початку 2018-го він заявився на «Голосі країни» в якості учасника, виконавши пісню Дзідзьо «Я і Сара». І це йому вдалося успішно: публіка сприйняла артиста на ура. Першим із суддів до Ткача повернувся Сергій Бабкін, з яким вони заспівали ще на «Танцях із зірками», де партнеркою Бабкіна була його дружина – Сніжана. І якщо це можна було назвати підсуджуванням, то абсолютно незангажовано до коміка повернулися всі інші судді. І цілком серйозно запрошували його в свої команди. Але Юрій відмовився від подальшої участі в «Голосі», вказавши на те, що прийшов туди по фану і щоб довести людям: все можливо, якщо сильно захотіти.

Юрій Ткач: "Голос країни"

А ось серйозно в 2018-у Ткач став брати участь в шоу «Ліга сміху» на «1+1» в якості одного з 7-и тренерів проекту. Артист зізнається, що готовий зробити його головним шоу в своєму житті і брати участь в ньому довічно, тому що робота в «Лізі» йому дуже до душі.

А ще в кінці минулого року, якраз на Різдво, в прокат вийшов перший повнометражний фільм за участю Юрія Ткача – романтична комедія авторства «Студії Квартал-95» під назвою «Я, ТИ, ВІН, ВОНА». Тут комік зіграв роль другого плану – друга Макса, головного героя, якого виконав Володимир Зеленський. Цей фільм – один із найуспішніших в сучасному українському кінематографі.

Юрій Ткач: "Я, ТИ, ВІН, ВОНА"

Особисте життя

Подробиць свого особистого життя Юрій Ткач нікому не повідомляє і не схильний пускатися в романтичні відвертості в інтерв'ю. Напевно, тому що вже практично 5 років щасливо одружений.

Юрій Ткач з дочкою

У 2014-у році Юрій зробив пропозицію своїй коханій. Як каже комік, все було дуже скромно: просто тюльпан і обручка з невеликим діамантом, на яку він тоді витратив усі свої заощадження. До слова, обраницею Юрія стала хореограф і чемпіонка Європи з бальних танців на ім'я Вікторія. Мабуть, тягне доля актора до танців, як не крути... Також і весілля подружжя зіграли скромно, зате дуже весело. Юрій розповідає, що гостей на їх торжестві було не більше 20-и – тільки найрідніші і найближчі. Зате гуляли вони цілих 3 дні і по повній програмі, зібравши всю дружну компанію в передмісті Дніпра.

Зараз у актора підростає улюблена дочка – Ліза. Сім'я всіляко підтримує актора в усіх його починаннях. Наприклад, підготовкою до «Танців з зірками» вони займалися втрьох. Та й на будь-які інші зйомки дружина з донькою часто приїжджають до Ткача – не люблять надовго розлучатися. До того ж Вікторія і Ліза – головні зірки в Інстаграмі артиста.

Юрій Ткач: Інстаграм

Цікаві факти/чутки

Цікаво, що насправді Юрій Ткач всерйоз замислюється і про музичну кар'єру. У них з Сергієм Бабкіним є в планах записати спільний кавер-альбом з римейків на улюблені пісні гурту «5'nizza». А у вільний час комік любить пограти на гітарі. Захоплення настільки сильне, що на День народження йому друзі якось подарували особливу модель цього інструменту, гра на якій дуже дратує його сусідів.

Фотографії

Юрій Ткач з дружиною і дочкою

Юрій Ткач одружується

Юрій Ткач: весілля

Юрій Ткач: фото з весілля

Юрій Ткач: інтервью

Відео

Посилання

Подробицями свого приватного, творчого життя і хорошим настроєм Юрій Ткач ділиться в Інстаграм: https://www.instagram.com/yuriy_tkach/?utm_source=ig_embed

Також актор веде особисту сторінку в Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001443224668