Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав яскравий кадр із закулісся проекту "Танці з зірками", де позував біля блискучого золотистого фотофона і променисто посміхався на камеру. Так, артист вирішив висловитися з приводу п'ятого прямого ефіру, який несподівано для телеглядачів і суддів покинула одна з найбільш харизматичних, якщо найхаризматичіша пара - Арам Арзуманян і Тоня Руденко. На думку Влада, який поставив акторові і його партнерці 7 балів за джайв, актор повинен був продовжити участь в шоу.

Минув 5 ефір головного шоу країни @tanci1plus1 . Ми стали свідками десяти дуже різних, але яскравих кіноісторій. Дякую за красу і різнобарвність крутезній творчій команді на чолі з @zavaduk . Цього разу лідери змінилися, але відчуваю, що не в останнє. Чи вважаю я, що Арам і Тоня ( @aram_dad @tonya_23ruda ) були достойними продовжити свій шлях - так. Але глядачі зробили свій вибір🤷🏼‍♂️ Пристрасті не вщухають...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.