Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав дивовижне архівне фото, на якому його можна побачити разом з такою ж юною партнеркою з бальних танців. У підписі до публікації Яма розповів шанувальникам, з чого почалася його хореографічна кар'єра.

Читайте Знай в Google News!

"У мене все по-іншому. Зазвичай на танці дітей приводять батьки. Саме дорослі вирішують, що їхні діти ХОЧУТЬ танцювати, і іноді, до речі, вгадують. У дитинстві Владик був (або є😌) дуже скромним і сором'язливим. Але за півтора місяці навчання в першому класі все-таки знайшов в собі сили запитати у колег по партах куди вони дружно ходять після уроків. Виявилося - на танці. "А можна з вами?" - несміло видавив з себе я. "Приходь!" - відповіли дівчата (ну ладно, хлопці теж ходили на танці, майже весь клас). І я прийшов. Правда, запізнився. І при першій зустрічі з Учителем одна з однокласниць крикнула: "О, Яма прийшов!". Прийшов і залишився в танцях, єдиний з тієї групи...",- написав Влад у підписі до фото. Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, правда не всі відразу можуть вгадати, де ж на фото Яма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.