Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу артист показав яскраві фото, на яких позує зі своєю коханою дружиною Ліліаною. Схоже, парочка відправилася погуляти у Львів, де влаштувала гарячу фотосесію прямо на вулицях міста.

Як видно, на прогулянку парочка вийшла у веселому настрої і у цікавих костюмах. Влад з'явився перед камерою у коротких смугастих шортах і гірчичною футболці-поло, а Ліліана – в спокусливому чорному платті майже до п'ят, і обидва в модних білих кросівках. Закохані насолоджуються товариством одне одного, обіймаються та еротично позують фотографу. У подпсии до публікації хореограф коротко написав: "КОХАННЯ ❤️ @liliya_yama ❤️ photo @nadiasobchuk". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з дружиною засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким сукню.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.