Руслан Анатолійович Євдокименко відомий тим, що є сином радянської та української естрадної співачки Софії Ротару. Він народився в 1970 році від народного артиста України Анатолія Євдокименка. Він є відомим у певних колах музичним продюсером, підприємцем і директором ТОВ "Вілла Софія".

Читайте Знай в Google News!

Зараз він опублікував на своєму Instagram-акаунті, на який підписано трохи більше десяти тисяч чоловік, новий знімок. Він знаходиться біля прилавка, на стіні якого написано: "Масаж у Руслана". І вказано два українських номери. Чоловік стоїть поруч і показує палець вгору, пропонуючи записуватися. При цьому чоловік виставив місце розташування Східниця, Прикарпаття.

"Я візьму два !)" , "Беру весь курс" , "Я записуюся на рік вперед", "Iнтригуюче)))", "Заходьте, чекаю", "Коли можна записатися?", "Я в чергу", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Нагадаємо, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками": навіть сукню надів. Таким чином він проанонсував випуск своєї програми Слава+, в якому він планує показати закулісся "танців" в розмові з продюсером, керівником жанрового напрямку "Великі розважальні шоу".

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор Олена Філонова розкрила секрет успіху: "З перешкодами…"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки