Відомий російський шоумен і співак Сергій Звєрєв опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram новий пост. Не обійшлося без епатажу.

Таким чином, повідомляється, що цього разу Сергій Звєрєв вирішив поговорити зі своїми передплатниками на тему коронавірусної інфекції.

У публікації він почав задавати питання про хворобу: "як ви думаєте буде друга хвиля коронавірусу? Коли? Чи хворіли ваші знайомі? Чи є смертельні випадки?»

Мабуть епатажний шоумен стурбований тим, що відбувається в світі, і вирішив «вивчити» ворога.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

В якості знімка, чоловік прикріпив фотографію в червоній шубі і з короною на голові, як би натякаючи. А поверх наклав свою ж композицію»більше гламуру". Все в стилі Сергія Звєрєва.

Нагадаємо, що за даними медичного університету Джона Хопкінса, в даний час у всьому світі зареєстровано понад 31,6 мільйона підтверджених випадків коронавірусу. Кількість підтверджених смертей перевищила 970 000 чоловік.

При цьому, вилікувалося від хвороби 23 з половиною мільйона людини. Експерти не можуть зараз точно сказати, чи буде друга хвиля коронавірусу, але, очевидно, що люди вже не так ретельно дотримуються карантин, і поступово почали відвідувати масові заходи. А це, може закінчитися вельми плачевно.

Нагадавши, Настя Каменських-зоряне досьє, італійське весілля і відверті фотосесії.

Як повідомляв Знай.иа, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.

Також Знай.иа писав, мляве тіло сина Талькова витягла з машини поліція: хто відповість за злочин.