Популярна українська виконавиця і багатодітна мама Олена Тополя, відома під сценічним ім'ям Alyosha, досить часто балує шанувальників в Instagram свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що 15 серпня у Alyosha і лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі народилася дівчинка. Зіркові батьки назвали дитину Марусею.

"Ну нарешті! Наша Марія Тарасівна Тополька народилася! Маруся раз, два, три, калина Чорнявая дівчина... Схожа так на татуся!❤️" - писала щаслива співачка.

Після такої радісної події Олена повернулася до звичного життя і продовжує вести блог у соцмережі. Так, нещодавно зірка виставила миле селфі, на якому позує в парку в яскравій футболці та без краплі макіяжу на обличчі.

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

"Я знаю, що кожна світла думка, світле бажання, світлі наміри і справи творять чудеса у всьому світі! Тоді відчуваєш, що ти є часткою "великої душі", що твоя душа вдома) Зробіть сьогодні щось хороше! Просто щиро побажайте комусь здоров`я, тепла, спокою, або в думці поділіться своїм теплом і любов’ю з тими, хто цього потребує. Таких в світі мільйони, особливо дітки...і ви відчуєте, як прокинувся трепет душі і самому стало тепло і затишно)🙏 З любов’ю до кожного ❤️", - зворушливо підписала фото артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина Тараса Тополі Alyosha взялася за лінійку заміряти найважливіше: менше на 5 сантиметрів.

Як повідомляв портал Знай.uа, сяюча щастям Alyosha показала новонародженого малюка.

Також портал Знай.uа писав, що Alyosha і Тополя з "Антитіл" проігнорували контрацепцію: зіркове подружжя стало багатодітною сім'єю.