Співак та композитор Vlad Darwin розмістив на своїй Instagram-сторінці гарне привітання артисці та партнерці на сцені Alyosha (Олену Кучер) з Днем народження.

Дарвін зібрав в одну публікацію добірку спільних фото з співачкою за останні 10 років і зворушливо підписав кожне.

"Якби я міг згадати все))) Згадати все, що нас об'єднувало і продовжує об’єднувати у творчості, любові до людей і музики. Це лише частина нашої спільної історії. Більше ніж 10 років взаємної підтримки та довіри. Дякую тобі за цінні уроки життя, за натхнення, за дружбу.

Ти й сьогодні продовжуєш навчати мене партнерству, стійкості та простим радощам життя. Я хочу тобі побажати тої самої божественної гармонії, що наповнює вітрила. Пливи по життю красиво – в оточенні щасливої родини, надійних друзів і вдячних прихильників твоєї творчості. Залишайся собою – сміливою, як виклик долі, чесною, як травнева злива, стрімкою, як пташка в небі! Попереду найцікавіше!" - привітав співачку Влад.

Варто відзначити, що привітання для Alyosha не залишило користувачів соцмережі байдужими. Підписники Дарвіна приєдналися до привітань і побажали артистці творчих успіхів та здоров'я.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дует Alyosha & Vlad Darwin презентував чуттєвий альбом "Золота середина": "Це музична повість про пошук Раю у відносинах".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Alyosha похвалилася унікальним подарунком особисто від Кличка.

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя розповів, як карантин вплинув на життя його сім'ї.