Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантне фото з нової фотосесії, на якій показала свій сліпучий загар, розкішні груди, прикраси і макіяж.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії Седокова позує стоячи в басейні. На ній чорне боді з глибоким декольте, і накидка на одне плече. Здивувало фанатів те, що вона стоїть наполовину у воді і при цьому залізла в басейн в колготках. Образ вона доповнила масивними коштовностями і вечірнім макіяжем.

Шанувальники залишили масу коментарів під жарким фото. Седокову назвали безумовною красунею, проте деякі поцікавилися, навіщо вона в колготках і коштовностях полізла в воду. Крім того, деякі звернули увагу на груди багатодітної матері і задалися питанням, вона натуральна або це силікон.

"Оооо боже яке гарне фото", "гармата", "шикарна", "різко пролунала вшир", " ось дуже цікаво, груди своя або силікон?", "просто сексі"," безумовна краса"," красуня"," Шик, блиск, краса"," Красиво, але в басейн так не пірнеш", " навіщо з такими коштовностями лізти в воду?", "Неймовірно шикарно", шикарне фото"," дуже не зрозуміло, але красиво"," Аня, ти що твориш"," жінку в колготках хтось скинув в басейн"," Ви просто богиня",-пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анна Седокова і молоденький наречений після заручин видали несподівану таємницю.

Як повідомляв Знай. ua, Седокова здивувала обличчям без макіяжу.

Також Знай. ua писав, що Анна Седокова в бікіні збентежила спокусливою фотосесією з маленьким сином.