Популярна українська співачка, яка давно живе і працює в Москві, Анна Седокова приголомшила шанувальників зізнанням. Виявляється, коли Аня була трохи молодшою у неї був досвід "сексу втрьох". Зірка зізналася, що вона була відмінницею в школі і звикла "встигати" і там, і там.

Про це стало відомо завдяки одному з розважальних шоу на YouTube.

"З Київстонером Анна Седокова зізналася на тему сексу втрьох. Спойлер: у співачки такий досвід був, але їй важко розриватися на всіх учасників "міжсобойчику". Про бурхливе минуле Ганнусі звичайно розповідають багато цікавого. І такими бесідами плітки тільки підігріваються. Загалом, ми чекаємо на гарячі подробиці: де, коли, з ким. Може в розмові промайне пара відомих імен? Новий випуск її шоу "Квартира 69" повинен вийти вже сьогодні.", - пише Telegram-канал "Тільки нікому...".

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно співачка виклала відверте селфі в дзеркалі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка позувала у ванній, залишившись лише в спідній білизні, а Седокова і зовсім засвітила оголені сідниці в стрінгах. Закохані отримали масу різних коментарів під пікантним постом і в основному — негативні, адже Ганна — мама трьох дітей. Пізніше співачка відповіла всім хейтерам, показавши ще одне, не менш відверте селфі, на якому її хлопець оголив торс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова вразила зміненим обличчям, копія Ані Лорак.

Як повідомляв Знай.uа Анна Седокова "позбулася" зубів і показала їх з бойфрендом втіхи.

Знай.uа писав, Анна Седокова розділу молоденького бойфренда на камеру і потрапила в скандал, дуже відверто.