Катерина Діденко овдовіла всього пів року тому - вона поховала чоловіка після трагедії на її дні народженні. Чоловік Катерини загинув, скочивши у басейн, наповнений сухим льодом. Таку "забавку" придумала сама блогерка.

Однак, молода вдова не довго сумувала і вже встигла змінити не одного коханця. Після кількох місяців з дня смерті чоловіка блогерка стала проводити підозріло багато часу з молодим чоловіком на ім'я Джо. Уже тоді їм приписували роман, але Катерина стверджувала, що це виключно дружба.

Тепер же вона зізналася, що дійсно була закохана в Джо, але той маніпулював її почуттями. Хлопець втерся в довіру до її друзів, а потім став надавати знаки уваги Катерині.

"Я з самого початку знала, що він багато бреше, але не звертала на це уваги. Людина просто обдурила мою довіру, маніпулював мною і користувався", - поскаржилася блогерка.

Як докази Діденко оприлюднила скріни листувань з колишнім бойфрендом. У повідомленнях екскоханий говорить Катерині, що не хоче займатися сексом до весілля, оскільки вважає це правильним. На думку блогерки, таким чином Джо намагався розвести її на церемонію для додаткового хайпу.

В результаті Діденко перестала спілкуватися з Джо. Однак і з цього він хотів зробити шоу: Джо просив Катерину влаштувати скандал в соціальних мережах, щоб привернути увагу фоловерів. Від цього заміру блогерка відразу відмовилася.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дві людини загинули через забавки у басейні на дні народження інтернет-блогерки Катерини Діденко

Як повідомляв портал Знай.ua, хімічні експерименти блогерки перетворили день народження на пекло

Також Знай.ua писав, чоловік Катерини Діденко, який загинув в результаті невдалого експерименту на її дні народженні, самостійно виготовляв сухий лід