Український журналіст, мандрівник і ведучий пізнавальної телепередачі "Світ навиворіт" про подорожі в різні країни світу Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з Володимиром Зеленським і повідомив своїм шанувальникам приємну новину.

Читайте Знай в Google News!

Він заявив, що робота над передачею "Світ навиворіт" досі триває, незважаючи на карантин. Скоро будуть готові серії про Китай, зняті ще до COVID-19. Він розповів цікаву ситуацію, яка сталася з ним. "Це був мій звичайний, дуже насичений робочий день: десятки зустрічей, телефонних конференцій, Підготовка до експедицій, співзвони з усіма континентами, поглядаючи в телефоні на розділ "Світовий час", — почав він. Тому Дмитро Комаров був дуже здивований, коли взявши телефон, він побачив сотні привітань.

Як виявилося, президент України Володимир Зеленський підписав указ і присвоїв державне звання "Заслуженого журналіста України" Комарову. Він розповів, що вже з десятирічного віку займався фотографією і її проявом у ванній кімнаті ночами, а через два роки вже опублікував першу статтю.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Він вважає журналістику сенсом життя, а не роботою, тому ніколи не прагнув до будь-яких нагород.

"Я вдячний Президенту. Але особливо вдячний глядачам програми Світ навиворіт, якій цього року виповнюється 10 років", — заявив він. І додав, що це дійсно нагорода в першу чергу шанувальників шоу, бо саме їх любов і інтерес до проекту змусили працювати над ним. А державна нагорода є черговим стимулом для подальшої старанною роботою над "Світом навиворіт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська вперше заговорила про загибель найріднішої людини: "Життя змусило дійти до дна"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Заворотнюк рятує "прекрасну няню" з останніх сил: де бере гроші Чернишов.

Знай.ua писав, хитрорукие шахраї дістануть кожного українця: роздобули бази даних з номерами.