Відомого російського співака Діму Білана госпіталізували в лікарню із запаленням легенів. Про це сам артист повідомив під час ефіру в своєму Instagram-акаунті, запис якого пізніше з'явився на YouTube. Співак розповів, що фанати зазвичай мало уявляють, як живуть їхні кумири.

Читайте Знай в Google News!

Він розповів, що під час останніх концертів виходив на сцену з температурою, відчував слабкість і погано себе почував. "У Ялті покатався на катері, прохолов, носоглотка захворіла і, загалом, в Пітері я вже був з температурою", — поділився Білан. Він зазначив, що результат тесту на коронавірус виявився негативним. При цьому у співака діагностували запалення легенів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Діма Білан кардинально змінив зовнішність. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і цього разу показав нове цікаве відео. У ролику, який з'явився в акаунті співака, він постав на огляд публіки в абсолютно новому незвичайному образі. Справа в тому, що Діма Білан несподівано став блондином. На такі експерименти із зовнішністю вельми неоднозначно відреагували фанати артиста.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.ua" писав, що Діма Білан показав свою мутацію.