Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього підняла важливу тему домагань до жінок. Як видно, Раміна відобразила себе в ліфті, перед камерою вона з'явилася в стильному вбранні. На ній модна леопардова спідниця і чорний атласний топ, поверх якого вона накинула світлу сорочку. Свій образ красуня доповнила цікавою сірою сумочкою.

Читайте Знай в Google News!

"Страшно жити в світі, де жінка ненавидить жінку і геть відсутня Глобальна жіноча солідарність! Нещодавно потрапила в фейсбуці на пост, де актриса виставила фото дорослого чоловіка-актора на фейсбуці і пише, що під час дублів він ліз до неї в труси, домагався. Вона не зупинила зйомку, не забила тривогу, але коли усвідомила те, що відбувається, написала пост. Внизу коментарі від хлопців зі знімального майданчика, які переглянули кадри і підтверджують її слова. Чому вони не зреагували на місці, теж питання, але я не про це.

Я прочитала безліч коментів від жінок: "сама винна", "нікому не потрібна, вирішила так пропіаритися", "бреше" і т.д. Ви розумієте, як взагалі складно визнати, що ти стала жертвою домагань, що ти не зреагувала оперативно, що потрібно взяти себе в руки, піти в поліцію, написати пост, почати публічні розгляди. І у відповідь отримати: "винна сама". Як говорив Лабковський в нашому інтерв'ю: "якщо лежить голий чоловік, його обов'язково потрібно трахнути?». У випадку з жінкою-так, скоріше за все голу п'яну жінку чекає те, що не зроблять з чоловіком. І потім скажуть: "Сама винна", - написала Раміна в підписі до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.