Відомий український співак Віталій Козловський у своєму новому кліпі показав історію зради і любові. Так, відео на пісню "Мала" з'явилося на YouTube-каналі виконавця.

Відомо, що зйомки нового кліпу проходили в Києві, а режисером виступив Олександр Філатович. На кадрах можна побачити мальовничі кадри міста.

найемоційніший момент у відеоролику був знятий під дощем. Для цих цілей довелося на знімальний майданчик привезти цистерну води, з якої протягом півгодини поливали Віталія і героїню кліпу.

"Головну роль в кліпі зіграла американська модель українського походження Вікторія Любухина. Спеціально на зйомки вона прилетіла з Майамі. У відеокліпі також з'являються відома блогер та "мама року" Аліна Шаманська, актор Олександр Скрипниченко, фотограф Ольга Крилова, юні моделі lady Evelina і Адель Назарчук, модель Діана Швидка", - пояснюють у прес-службі Козловського.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

У кліпі Віталій з'являється в абсолютно новому амплуа. З допомогою відео намагалися показати особисте життя і драму головної героїні. При цьому кліп містить абсолютно несподіваний фінал.

"Незалежно від того, наскільки складні ситуації відбуваються в житті, ніколи не можна здаватися. Потрібно вірити у завтрашній день. Адже найбільше щастя приходить тоді, коли його навіть не чекаєш!", - затверджує Козловський.

Нагадаємо, Козловський пограв м'язами заради фанаток.

Як повідомляв Знай. ua, Віталій Козловський показав улюблену позу і розтопив серця фанаток.

Також Знай. ua писав, що Козловський перестав писати вірші Рамине і його прорвало по-дорослому.