Народна артистка України Наталія Могилевська минулої неділі, 2 серпня, відгуляла ювілей - 45-річчя.

Привітати "Легенду Олексіївну", як називають співачку її колеги, з днем ​​народження прийшло багато українських зірок.

Гості дотримувалися заявленого дрескоду white party - майже всі вдягли одяг білого кольору. Чому саме білого? Нещодавно Наташа випустила пісню "Белый самолет", яка стала своєрідним маніфестом для жінок, готових почати життя з чистого аркуша. Так і вона, співачка, починає свій новий рік з новими емоціями, новим іміджем і новими цілями.

День народження Наталії Могилевської, фото надане пресслужбою співачки

"Якщо воду в склянці довго не міняти, вона перетвориться в болото. Потрібно вміти зняти останню серію цього серіалу і почати нове життя. Ось так і в моєму житті настав час щось змінити", - зізналася артистка.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Алан Бадоєв і Наталя Могилевська

Хтось із зірок зміг ненадовго заскочити на вечірку, щоб привітати Наташу, а хтось - гуляв до самого кінця.

Алан Бадоєв і Наталя Могилевська

Наталя Могилевська та Оля Полякова

Наталя Могилевська і Tayanna

Наталя Могилевська і Ніна Матвієнко

Юрій Рибчинський та Наталя Могилевська

Поліна Неня і Наталя Могилевська

Наталя змінила за вечір два наряди, продемонструвавши гостям шикарні ноги в короткому міні і шикарне декольте модного топа з широкими рукавами.

День народження Наталі Могилевської

Серед гостей: співачка Оля Полякова, режисери Алан Бадоєв, Герман Ненов і Олена Винярська, Надя Дорофєєва з чоловіком, Володимиром Дантесом, Ірина Білик, Юрій Рибчинський, Гарік Кричевський, народна артистка України Ніна Матвієнко, Юрій Ткач, Катерина Кухар, танцювальні партнери по проєкту "Танці з зірками" Влад Яма та Ігор Кузьменко, травесті-діва Монро, Влад Дарвін, дизайнер Ольга Навроцька, письменниця Лада Лузіна, продюсер Юрій Нікітін та інші.

Також привітати співачку з ювілеєм прийшов 90-річний танцюрист, народний артист України Григорій Чапкіс, який дав зірковим гостям майстерклас з бальних танців.

Григорій Чапкіс

Наталя Могилевська не стримала сліз, коли співала Ніна Матвієнко, і зізналася їй у коханні і в глибокій повазі, подякувала своєму творчому батьку, в сім'ї якого вона виросла як артист - Юрію Євгеновичу Рибчинському, який прочитав для неї свої знамениті карантинні вірші, також танцювала і співала з Олею Поляковою, Камалією, Владом Дарвіном, Павлом Зібровим і Владом Ямою.

"Планую напитися до білої гарячки", - сказала на самому початку вечора Оля Полякова.

"Наташа знаменує новий виток у кар'єрі, яку ми в своїх колах називаємо птахом фенікс - співачкою, яка має унікальну властивість вічного оновлення", - поділився Алан Бадоєв.

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської

Більше фото з дня народження дивіться в галереї:

Нагадаємо, в червні Могилевська презентувала свій фільм "Любов - то велика сила" про стосунки сімейної пари на карантині, на шість композицій свого нового джазового альбому, який співачка записала навесні під час карантину.

Читайте перші подробиці зі святкування дня народження Могилевської: як Оля Полякова залізла в золоту клітку і показала всім свою красу.

Раніше повідомлялося, що Ірина Білик привітала Наталію Могилевську з ювілеєм пристрасним поцілунком.