Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала пікантне фото в соцмережі, а в підписі до нього нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася на вулиці десь у приватному секторі. На прогулянку вона вийшла в спокусливому образі – на ній чорна блузка і коротенькі пошарпані шорти, які ледве прикривають сідниці і підкреслюють довгі стрункі ноги. Волосся актриси розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і загадковий вираз, вона крокує по вулиці і наче манить за собою. У підписі до фото Асмус нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Термінова новина! Сьогодні я буду шукати тебе у прямому ефірі! О 21:00 по Москві я особисто вибере того, кому подарує величезний валізу крутий косметики. Головна умова – встигніть підписатися до ефіру на всіх моїх підписку! Я обов'язково перевірю! Їх всього 110! Залишилося кілька годин, не прогав шанс! Я отримав гроші на карту: @raminchik0406 @_foto_good_23 @anastasia_zaha_rova. Урааа! Щаслива, Ви щасливчики. Хто готовий взяти гроші? Пишіть в коментарях! Традиції. За традицією напишу СТОП, і виберу 5-ий коментар до СТОП і переведу 5.000 рублів! І пам'ятайте про передплати!", - написала Асмус в підписі до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.