Популярна українська телеведуча, блогерша і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала фрагмент нового інтерв'ю на інтимну тему. Треба сказати, що в ролику у якийсь момент Марія з'являється з секс-іграшкою у вигляді чоловічої гідності. У підписі до публікації вона висловила свою думку з приводу сексуальної освіти в Україні.

"Отже, моє інтерв'ю про секс! Чому? Закликаючи боротися з архаїчними пережитками типу "секс – це заборона", треба починати з себе, і відкрито говорити про те, про що не прийнято. Це відео менш як тиждень на каналі Dialog Hub, але листів з подякою від підлітків я отримала більше, ніж за все життя. Хтось навіть назвав мене мамою.

Навіщо? За статистикою, дитина у віці 8 років вперше бачить порно (фото/відео) в школі. Тобто своє перше уявлення про секс він отримує ось в такому вигляді. Тому що вдома його ніхто не вважав за потрібне до такого підготувати. Раптом це підштовхне його до раннього статевого життя. Та ж статистика кричить, що гігантська кількість підлітків починають займатися сексом в середньому в 13 років. При цьому одиниці користуються презервативом. Тому що вдома або в школі їм ніхто не розповів про можливу вагітність і що, наприклад, ВІЛ може передатися при першому ж статевому контакті. А навіщо розповідати –"моя дитина не такий!".

Опитування показують, що майже всі жінки, яких чоловіки примушують займатися сексом, незважаючи на Небажання самої жінки, поняття не мають, що вони терплять саме сексуальне насильство... А як їм про це знати? Адже навіть мама сказала, що це нормально. У парах двоє вважають найскладнішою до обговорення тему сексу. Тобто займатися фізично НЕ супер класним сексом вони можуть, а обговорити те, що хотіли б змінити, ніяк у двох розумних людей не виходить.

Більшість батьків не знають, ЯК поговорити з дитиною про його статевому пристрої. З ними ж ніхто не говорив, і вони не збираються зі своїм дитям обговорювати – виросте, сам все дізнається! Тільки от дитятко забуллять, що він/вона цнотливий у 13; обсміють за груди трохи більшу ніж в інших, і педофіл, потираючи ручки про член беззахисної дитини... Тому що у дитини сором'язливі батьки, і чхать вони хотіли, що чим грамотніше дитина у статевому вихованні, тим на більш далекій відстані від нього триматися сексуальний абьюзер! І що опиратися впровадження сексуальної Освіти в наших школах — це піддавати своїх дітей більших проблем у житті!", - відверто написала Маша.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.