Відома співачка Брітні Спірс, яка наразі є під опікою батька через нібито психічні розлади, почала подавати "секретні" сигнали про допомогу, використовуючи одяг. Своєю чергою шанувальники не розгубилися та відновили рух #FreeBritney, який має намір звернути увагу людей на безправне становище знаменитості.

Відповідні ролики, які, ймовірно, мають прихований сенс, з'явилися на сторінці самої знаменитості.

Ця історія бере початок ще в 2008 році. Саме тоді батько співачки Джеймс Парнелл Спірс став її офіційним опікуном. Таке рішення суд прийняв після низки скандалів, пов'язаних з психічним здоров'ям артистки.

Попри те, спочатку право опіки суд давав всього на один рік, згодом батько співачки домігся його продовження, посилаючись на те, що у його дочки нібито рання деменція. З того часу бізнесом і грошима, яка заробляла і продовжує заробляти Брітні, розпоряджається її батько.

Брітні Спірс, фото: Getty Images

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Особливе занепокоєння шанувальників викликала ситуація, що сталася в 2019 році. Тоді в січні в Instagram знаменитості з'явилося повідомлення, що вона переносить на невизначений термін кілька своїх виступів "Britney: Domination" в Лас-Вегасі. Рішення пояснювалося необхідністю побути з батьком, який переніс гостру хворобу кишечника.

Після цього співачка зникла з поля зору. На початку квітня 2019 року сайт TMZ повідомив, що Спірс поступила на лікування в психіатричну клініку нібито через посилення занепокоєння в зв'язку зі здоров'ям батька. А ще через два тижні в мережі з'явився подкаст Britney's Gram, в якому прозвучали слова юриста, який працював раніше з Спірс. Він розповів, що батько співачки змусив дочку відправитися в лікарню після того, як вона перестала приймати запропоновані препарати.

Спірс протримали там три місяці. За цей час в соціальних мережах встиг набрати популярність хештег #freebritney - багато користувачів соцмереж стали підозрювати, що Брітні стала жертвою свого батька, який повністю контролює її життя і все її стан, штучно позбавивши всіх прав.

У вересні 2019 року Джеймс Спірс, посилаючись на стан здоров'я, відмовився від опіки над Брітні (тимчасовим опікуном стала інша людина), але все одно зберіг контроль над більшою частиною грошей і бізнесом.

Брітні Спірс, фото: Getty Images

Вже в липні 2020 року стурбовані люди стали намагатися перевірити, чи потрібно допомогти Брітні, намагаючись знайти знаки на її сторінках в соцмережах. У топ-коментарях до постів стали підійматися пропозиції надіти Брітні одяг певного кольору, щоб вона змогла дати сигнал, що їй дійсно потрібна допомога. Збіг дійсно стався з одягом чорного і жовтого кольору. Деяких користувачів соцмереж це налякало.

В результаті стурбовані шанувальники запустили офіційну петицію на сайті Білого дому з вимогою дати артистці власного адвоката для боротьби за свої права. Всього за кілька днів кількість тих, хто підписався, перевищила 100 тисяч осіб - тепер влада США будуть зобов'язані дати офіційну відповідь. Відомо, що 22 липня має відбутися засідання суду, який розгляне можливість повернення Брітні Спірс її прав.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина розриву Заворотнюк з Жигуновим.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.