Популярна російська співачка і ведуча проекту "Дом-2" Ольга Бузова знялася для обкладинки літнього номеру (липень-серпень) журналу Playboy. До речі, це її четверта фотосесія для чоловічого глянцю.

В перший раз Ольга потрапила на обкладинку Playboy в 2006 році. Тоді вона позувала разом з колишніми учасницями телепроекту "Дом-2" Альоною Водонаєвою і Вікторією Карасьовою. Потім вона знімалася в 2010 і 2018 роках.

На своїй сторінці в Instagram Бузова поділилася результатом відвертої фотосесії. На знімку співачка позує у спідній білизні свого бренду і прикриває красиві груди зав'язаною чоловічою сорочкою.

"Ось вона я і моя четверта обкладинка для @playboy_russia", - радісно написала вона.

пост Бузової в Instagram

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy

Ольга Бузова, Playboy

Шанувальники були, м'яко кажучи, шоковані від побаченого: звідки у Ольги з'явилися груди? Адже раніше артистка розповідала, що не є володаркою навіть другого розміру. Також Бузова підкреслювала, що не збирається збільшувати собі груди.

"Клас, чому б і не показати красиву фігуру", "За*бись груди тобі відфотошопили", "Навіщо так втягувати живіт до ребер", "Як же пощастило Давиду", "Титкі фотошоп", " А звідки з'явилися с*ськи?", "Дава в курсі?", "Звідки с*ськи?" - прокоментували гарячу фотосесію шанувальники Бузової.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта Мілявська несподівано перетворилася на Бузову і розповіла про домовину.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітник московського банку звернувся в поліцію і повідомив, що всередині відділення знаходиться невідомий чоловік. Останній заявив, що будівлю заміновано, і він захопив заручників, а також вимагав привести Ольгу Бузову.

Також портал Знай.uа писав, як виглядали в дитинстві Лобода, Волочкова, Бузова та інші зірки – нинішніх красунь не впізнати.