Російська співачка Поліна Гагаріна на початку своєї кар'єри та до цього особливою стрункістю не відрізнялась. Під час участі в проєкті "Фабрика зірок" її зовнішність мало хто відзначав, а після вагітності і пологів Поліна ще набрала ваги, з якою не могла нічого вдіяти. Однак професійні амбіції змусили Гагаріну переглянути свій образ життя та імідж - вже невдовзі молода мама змогла втратити 40 кілограмів і перетворитися на струнку жердину, відповідну до конвенційних стандартів краси знаменитостей.

Поліна Гагаріна до і після схуднення, фото з соцмереж

Про своє схуднення співачка розповідала в багатьох інтерв'ю, і Знай.ua спробував підсумувати інформацію про зірку, доступну в іноземних ЗМІ.

Поліна Гагаріна успадкувала свій сильний голос і міцну статуру від рідні. Довгий час співачка не розглядала свою фізичну форму як проблемну: під час "Фабрики" її вага була близько 57-60 кілограм, що цілком вписується у рамки норми, але не для естради.

Поліна Гагаріна до і після схуднення, фото з соцмереж

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Особливо ситуація погіршилась після народження сина Андрія у 2007 році. Після вагітності зірка важила біля 88 кілограмів. Але з цієї ситуації вона знайшла вихід.

"По-перше, я сіла на жорстку дієту. Чергувала: день їм тільки рис, інший день - курку, третій - тільки овочі або легкий овочевий супчик. Причому строго до шести годин вечора! Спочатку було важко, не переставало мучило голод, а потім я втягнулася. Мені навіть стало подобатися стежити за харчуванням, підбирати продукти для свого раціону. Але найголовніше, у мене пішли дуже великі навантаження в Школі-студії МХАТ, де я тоді вчилася. Кожен день по три години сценічний рух, фехтування, потім - клас драматичного танцю з Аллою Сігалова, після якого ми всі буквально виповзали зі студії зовсім знесилені. Саме через цих навантажень у мене пропало грудне молоко. Андрія я погодувала всього місяць, а потім перевела на штучне вигодовування. Загалом, за пів року я втратила 30 кілограмів. А потім ще 10 різко пішли. Я буквально здулася! А оскільки це збіглося в часі з тим, що я перефарбувалася в блондинку, було відчуття, що фарба проникла в мій організм і розчинила зайві кілограми. Так моя вага впала до позначки «47» і більше не росте. Сталася якась перебудова організму", - розповіла Гагаріна в ефірі російського телебачення.

На жаль, струнка фігура не забезпечила Гагаріній сімейного щастя. З першим чоловіком Петром Кисловим вона розійшлася у 2010 році. Другий шлюб Поліни Гагаріної - з фотографом Дмитро Ісхаковим - розпався навесні цього року.

Нагадаємо, Поліна Гагаріна кинула свого чоловіка фотографа Дмитра Ісхакова та звільнила його з роботи

Як повідомляв портал Знай.ua, Гагаріна відбила чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю

Також Знай.ua писав, що Водонаєва розкрила причину розлучень Лорак і Гагаріної - "Інфантильні чоловіки"