Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала результати пластики, продемонструвавши їх фото в стилі "до і після".

На першій фотографії Альона запам'ятала собі в дзеркало на телефон, вона з'явилася перед камерою в спокусливому образі, демонструючи величезний бюст шостого розміру. Її об'ємну силіконові груди ледь прикриває короткий топік. Волосся дівчини акуратно покладені і прикрашені пов'язкою в тон топу, а на її обличчі яскравий макіяж. На другий архівної фотографії модель позує на вулиці, на ній червоний купальник-бікіні, тут у неї груди нульового розміру. У підписі до публікації Омович розповіла про пластику грудей.

"У МЕНЕ ТЕПЕР ГРУДИ ШОСТОГО РОЗМІРУ😱 А була нульовою 😅 Спасибі величезне за це докторові @dr.ivanchuk 🙌🏻 Якщо ви хочете пишну і красиву груди вам однозначно до нього 👆🏻Хоч цифра 6 і лякає, але зовні розмір силіконових грудей і справжньою дуже відрізняються. Якщо б це була натуральна 6ка вони висіли швидше за все до пупка в моєму випадку🤔😅 до Речі, я зараз хочу виставити в сторіс відео зняті мною з клініки в день операції. Вам це буде цікаво? Так/Ні?", - написала модель. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.