Популярна модель Альона Омович, яку в мережі охрестили українською Кардашьян, підкорила мережу максимально відвертим образом.

Альона Омович

Так, в День святого Валентина Омович поділилася у своєму мікроблозі в соціальній мережі Instagram пікантним знімками, похвалившись величезним букетом червоних троянд.

Так, на фото дівчина зображена в прозорому чорному боді, панчохах і з милим обручем на голові з вушками та бантиком, як у діснеївського персонажа Міні Маус. Модель позує, сидячи на підлозі, широко розставивши ноги, відкривши рот і з захопленням дивлячись на розкішний букет.

"Happy Valentines Day’s ❤️🙉 Хто як відзначає? Діліться 🥳", - підписала вона знімок.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Скріншот, Instagram

Деякі шанувальники відповіли на запитання моделі, однак більшість віддала обурення на адресу Омович через відфотошопленного букета.

"Навіщо букет фотошопити 😂", "Ка*ець троянди попливли та ламінат від шаленого фейстюна))", "Не бачу нічого поганого в фотошопі для краси фото, але якщо це зроблено акуратно. А так, підлога та шафа помітно попливли", "Альон а навіщо квіти фотошопити?", "Олено, ви спеціально букет фотошопом зіпсували щоб коментов більше було ?))", "Які ж ви всі злі , ну відфотошила, значить так треба було , то вам, бл*дь, яка різниця ? На свої фотки дивіться , може фотошоп теж не завадить ) Альон, не звертай уваги , фотка вогонь , втім , як і завжди. 💋", "Боже, ще й придивляються у кого там що попливло🤦🏻‍♀️", "Талія тонша, ніж обсяг голови?! Нічого собі 😅 дуже худенька)", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Коментарі, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Альона Омович розповідає в мережі про свої операції – вона вже зробила собі обличчя і груди, а нещодавно вшила силікон ще і в сідниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Альона Омович похвалилася на своїй сторінці в соціальній мережі наслідками чергової пластичної операції.

Також "Знай.ua" писав, що Альона Омович знову показала публіці свої силіконові принади.