Блогерка і мама чотирьох дітей Оксана Самойлова розповіла про свої стосунки з українським репером Джиганом. Так, 32-річна зірка, яка в березні повідомила про розлучення з чоловіком, розмістила публікацію у своєму Instagram про те, що зараз відбувається в їх сім'ї.

Самойлова передумала розлучатися і заявила, що таке рішення прийняла заради своїх дітей.

"Я знаю, що всі б раділи якщо ми розлучилися і це було б логічно, правильно і по справедливості. Я теж так вважаю, але раділи б мої діти? Як думаєте? Я знаю що для мене самої це було б краще рішення і я до нього готова, але на інших вагах 4 дітей, які б постраждали. Може бути для однієї дитини або двох можна було б якось пом'якшити удар, але пом'якшити удар чотирьом я б не змогла, мене б просто не вистачило. Коли Аріела перестала спати ночами в панічних атаках і задихаючись, я реально злякалася. Не я до цього призвела і ніби це не моя відповідальність, але діти то мої", - написала блогерка.

Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/

За її словами, відносини з чоловіком кардинально змінилися, однак зазначила, що вирішила дати шанс на щасливу родину своїм дітям:

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Це не про я збираюся щось терпіти все життя заради дітей, ні. Я просто дала їм маленький шанс на маму і тата. Не чоловікові а саме дітям. Пробачила чи я? Ні. Все так само як було? Ні. Чи правильно я вчинила? Я не знаю, це покаже час. Але думаю мій приклад скоріше поганий, ніж хороший. Тепер день сім'ї, любові та вірності не про нас", - заявила Самойлова.

пост Самойлової, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оксана Самойлова і Джиган остаточно передумали розлучатися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Харламов розлютився не на жарт через чутки про розіграш – Джиган підказав, що робити.

Також портал Знай.uа писав, що Поліна Гагаріна після розлучення розкинула стрункі ніжки під палючим сонцем.