Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу порадували численний фоловерів відмінною новиною - красуня взяла участь у зйомках українського гумористичного серіалу "Великі Вуйки", про що розповів давній друг виконавиці, актор і креативний продюсер проекту Юрій Горбунов. В якій контретно ролі постане артистка - поки секрет, відомо лише, що Тіна приміряє жіночні і спокусливі образи.

ТІНА КАРОЛЬ ЗІГРАЄ В ПРОДОВЖЕННІ КОМЕДІЙНОГО СЕРІАЛУ "ВЕЛИКІ ВУЙКИ" Яку роль отримала артистка, поки таємниця. Телеканал "1+1" розпочав зйомки продовження серіалу "Великі Вуйки" почалися зйомки другого сезону комедійного серіалу "Великі Вуйки" про життя і пригоди гуцулів Івана Петрука, Василя Микитюка, Штефка і Боді. Актор і креативний продюсер проекту Юрій Горбунов розповів, що в новому сезоні, крім уже відомих і улюблених героїв, глядачів чекає і поява нових, ролі яких, зокрема, втілять на екрані найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу. Однією з актрис другого сезону "Великих Вуйок" стала українська співачка, тренер "Голосу країни" Тіна Кароль. На перших фото зі знімального майданчика артистка постає в жіночних і спокусливих образах. Прем'єра комедійної історії "Великі Вуйки" на "1+1" запланована на осінь.

"Перші знімальні дні в серіалі випали на справжній початок літа. Сонце, друзі-колеги і творча атмосфера – це те, чого так не вистачало під час карантину. Творча група дотримується норм адаптивного карантину, тому на майданчику не так багато акторів, як зазвичай, але робота і жарти кожного з команди заряджають гарним настроєм. Ми з Юрою Горбуновим зросли на Івано-Франківщині і вже давно дружимо, у нас багато спільного. Тому на майданчику "Великих Вуйок" я відчуваю себе ніби в сімейному колі" поділилася враженнями від зйомок Тіна Кароль

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.